Installatiemonteur/ Loodgieter Niet van toepassing (CSI13796)

Benader kandidaat!
Woonplaats:
Eindhoven
Uren per week:
Eigen vervoer:
Rijbewijs:
Rijbewijs B, Rijbewijs BE
Sector / werkveld:

Presentatie

Ik ben een 24 jarige jongeman uit Eindhoven. Ik heb een achtergrond als timmerman, zowel in opleiding (niveau 1) als in werkervaring. Wegens te kort aan banen tijdens de crisis ben ik de bouw uitgegaan. Sindsdien ben ik wel werkzaam gebleven, voornamelijk als assemblage medewerker bij VDL. Op zich heb ik het goed naar de zin, echter werk ik liever met mijn handen en gaat mijn voorkeur uit naar afwisselend werk. Toen ik als timmerman werkzaam was, heb ik zijdelings het vak loodgieter / installatiemonteur meegekregen. Dit leek mij toen al een mooi vak om uit te oefenen. Nu de bouw weer begint aan te trekken lijkt mij dit het moment om deze stap te maken. Ik ben bereid naast mijn werk een opleiding te volgen tot monteur. Ik beschik ook over de financiële mogelijkheden. Ik begrijp goed dat ik met mijn leeftijd (24 jaar) wellicht al minder interessant ben voor bedrijven, echter hoop ik toch een kans te krijgen.

Ik zou mezelf willen omschrijven als een handige jongen, die van aanpakken weet. Ik ben zeer gemotiveerd en ben ik iemand van afspraak is afspraak.

Mocht u op basis van mijn CV + Motivatie mogelijkheden binnen uw bedrijf zien? Ik kom graag langs voor een persoonlijke kennismaking.

Werkervaring

Ik heb ervaring in de volgende werkvelden:

Opleidingen

  • Geen opleidingen ingevuld

Cursussen

  • Geen cursussen ingevuld

Vaardigheden

  • Geen vaardigheden ingevuld
Benader kandidaat!
GawaloVacature.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.