14 maart Kwastendag

25 February, 2019
Categorie:
Algemeen InstallatieNieuws

De Kwastendag is door woningcorporatie Mitros en een aantal andere bedrijven in het leven geroepen om jongeren te laten zien hoe leuk het is om schilder te zijn. Alle jongeren uit de regio van Utrecht en Nieuwegein zijn uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

De organisator achter deze speciale dag is de Stichting Nelis. Deze stichting richt zich op jongeren die het door omstandigheden moeilijk vinden om aan werk te komen. De stichting heeft al een aantal keer eerder succes gehad met vergelijkbare acties in de glazenwasserij en schoonmaakbranche. Stichting Nelis doet dit niet alleen maar met een paar andere bedrijven die graag willen helpen en enthousiaste kandidaten een baan aan willen bieden.

De meewerkende bedrijven helpen door middel van het laten zien van de belangrijkste aspecten van het schildersvak en te vertellen over de variatie van de werkplekken. Op deze dag kunnen de jongeren die interesse hebben gekregen zich aanmelden voor een leerwerktraject als schilder of onderhoudsmonteur.

Beeld: Pixabay

GawaloVacature.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.